Bitumineuze en kunststof dakbedekkingen


Onze diensten  


Nieuwbouw

Met name in de nieuwbouw is de laatste jaren een sterke verandering gaande in de wijze van bouwen en de toepassing van materialen. Door een tijdige en goede samenwerking tussen aannemer en onderaannemer, kunnen al in het voortraject  de juiste keuzes worden gemaakt en materialen beter op elkaar worden afgestemd. Dit geldt zowel voor de woningbouw als de utiliteitsbouw. Gebouwen worden complexer en duurzamer. Daarbij spelen niet meer alleen de initiële bouwkosten de hoofdrol, maar ook de levensduur en totale onderhoudskosten van het gebouw zelf. Bij ons kunt u rekenen op eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding.

 

Onderhoud

Goed en periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Naast het (preventief) reinigen van goten en afvoeren, worden tijdens onze onderhoudsbeurt alle kritische punten op het dak nagekeken. Zeker bij oudere daken is het van belang om ook de wateraccumulatie in de gaten te houden. Zijn er bijvoorbeeld extra nood overstorten nodig of zien we dat er plasvorming op de daken ontstaat, langdurige waterstand op het dak bespoedigt het verouderingsproces. Hier nemen wij gedegen acties op en zorgen dat uw dak weer meerdere jaren meegaat!

 

Renovatie

Het renoveren van een dak begint bij een goed en degelijk advies. Roofers BV put hierbij uit ruime ervaring. Het is belangrijk om goed in beeld te krijgen waarom gekozen wordt voor een bepaalde aanpak. Wij hanteren hiervoor duidelijke criteria en geven een gedegen advies aan de hand van onze speerpunten. 

 Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijsopgave!

Lees verder SPEERPUNTEN

 

E-mail